• +30 210 4110148 - 4129496
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

«ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ»

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

H Εταιρεία «ΑΝΑΛΚΟ» θορυβήθηκε από την παρέμβαση του Συνδικάτου μας που πραγματοποιήθηκε στο χώρο και την καταγγελία μας που αφορά την μη καταβολή του Δώρου Πάσχα στους εργαζόμενους, ως όφειλε μέχρι την   Μ. Τετάρτη.     Αντ΄ αυτού, επέλεξε να αξιοποιήσει το «δώρο» που της πρόσφερε η κυβέρνηση με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και να μην το καταβάλει, με αποτέλεσμα να αφήσει πασχαλιάτικα τους εργαζόμενους χωρίς δώρο.

Όπως πράξαμε για όλες τις επιχειρήσεις με αντίστοιχη συμπεριφορά ενημερώνοντας τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες έτσι κάναμε και με την εταιρεία «ΑΝΑΛΚΟ». Εφόσον είναι, καθώς λένε, σε όλα νομοταγής γιατί θορυβήθηκαν; ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ.

Σε αυτή την αντιπαράθεση μπήκε και το σωματείο της επιχείρησης, όχι όμως στο πλευρό του Συνδικάτου, όπως θα έπρεπε, για να απαιτήσουμε από κοινού την άμεση καταβολή του Δώρου Πάσχα, αλλά συντάχθηκε με την εργοδοσία.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση  που λάβαμε από την  εταιρεία (πατήστε το link για να δείτε την ανακοίνωση).

Υστερόγραφο:

Όσο για το χαρακτηρισμό σας περί επαναστατικής γυμναστικής, αν εννοείται τις δράσεις και τους αγώνες των εργαζομένων για να αποσπάσουνε ελάχιστα από τον τεράστιο πλούτο που παράγουν, σας βεβαιώνουμε ότι παρά τη θέληση των εργοδοτών οι αγώνες θα συνεχιστούν. Γιατί το 8ωρο και ό,τι άλλο έχει καταχτηθεί το απέσπασαν οι εργάτες μετά από σκληρούς, αιματηρούς αγώνες. Δεν υπάρχει κατάχτηση καταγεγραμμένη στην παγκόσμια ιστορία της εργατικής τάξης που να παραχωρήθηκε οικιοθελώς από την εργοδοσία. Απεναντίας, έχουμε πολλά αν χρειαστεί να δημοσιοποιήσουμε για παραβιάσεις συλλογικών συμβάσεων, ωραρίων, μη καταβολής αποζημιώσεων και άλλα πολλά.


© 2023 Σ.Ε.Μ.Α. & Ε.Ν.Β.Ε.. All Rights Reserved. Powered by Metallergatis