• +30 210 4110148 - 4129496
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δικηγόροι εκπρόσωποι των αντιπροσώπων της ΔΑΣ, πραγματοποίησαν πρωί 15/03 παράσταση στους δικαστικούς αντιπροσώπους που έχουν οριστεί για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου καθώς και στη νομική υπηρεσία της ΓΣΕΕ.

Παράσταση των δικηγόρων της ΔΑΣ

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Παράσταση των δικηγόρων των αντιπροσώπων της ΔΑΣ στους δικαστικούς αντιπροσώπους για τις παράτυπες διαδικασίες

Καταγγέλλοντας έγκαιρα την επιχείρηση νοθείας και διεξαγωγής ενός Συνεδρίου παρωδία, δικηγόροι εκπρόσωποι των αντιπροσώπων της ΔΑΣ, πραγματοποίησαν από το πρωί της Παρασκευής παράσταση στους δικαστικούς αντιπροσώπους που έχουν οριστεί για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου καθώς και στη νομική υπηρεσία της ΓΣΕΕ.

Επισήμαναν ιδιαίτερα το γεγονός ότι μοιράζονται σωρηδών κάρτες αντιπροσώπων παρά το γεγονός ότι έχουν κατατεθεί από τη ΔΑΣ σωρεία ενστάσεων για τουλάχιστον 53 αντιπροσώπους που δεν πρέπει να πάρουν μέρος στο Συνέδριο λόγω νόθων και παράτυπων διαδικασιών.

Τόνισαν ότι υπάρχει ευθύνη να μην προχωρήσουν αυτές οι διαβλητές διαδικασίες καθώς δεν έχει γίνει καμία συνεδρίαση των αρμόδιων οργάνων της ΓΣΕΕ και επισήμαναν ότι με τον τρόπο αυτό η πλειοψηφία της Διοίκησης της ΓΣΕΕ επιδιώκει να βάλει τους ίδιους τους νόθους να ψηφίσουν για να νομιμοποιήσουν την νοθεία τους.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, η πλειοψηφία της Διοίκησης της ΓΣΕΕ δεν τις είχε ενημερώσει για το σχετικό εξώδικο που είχε καταθέσει προς αυτή η ΔΑΣ επισημαίνοντας από την Πέμπτη 14/03 τα εξής:

«Η μέχρι σήμερα στάση σας, αποδεικνύει περίτρανα πως μόνη σκοπιμότητά σας, είναι η διεξαγωγή ενός συνεδρίου – παρωδία – μηχανισμών – νόθων αντιπροσώπων κι εργοδοτών!

Αυτά όμως που διαδραματίζονται ήδη από την πρώτη ημέρα έναρξης του Συνεδρίου, πραγματικά ξεπερνούν κάθε προηγούμενο!!

Mε βάση το πρόγραμμα, που οι ίδιοι έχετε εκδώσει και έχετε παραδώσει στους αντιπροσώπους, σήμερα και από τις 9 το πρωί, θα έπρεπε να πιστοποιούνται οι σύνεδροι για το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Μέχρι και αυτήν την στιγμή όμως, δεν έχει συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο και δεν έχουν καν συγκροτηθεί οι οργανωτικές και οι τεχνικές γραμματείες, που είναι και οι μόνες αρμόδιες για την ταυτοποίηση και την χορήγηση των καρτών σε όσους αντιπροσώπους έχουν ήδη νομιμοποιηθεί από την Οργανωτική Επιτροπή.

Την ίδια στιγμή, παρουσιάζονται φαινόμενα που ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, με διανομές καρτών αντιπροσώπων στα δωμάτια, αλλά και σε διάφορους χώρους των ξενοδοχείων, από τις πισίνες μέχρι τις καφετέριες, με διπλές και τριπλές κάρτες αντιπροσώπων προς κάθε «ενδιαφερόμενο», που κυκλοφορούν και διανέμονται παντού και υπονομεύουν εξαρχής κάθε έννοια νομιμότητας και διαφάνειας στην διεξαγωγή του Συνεδρίου. Με τις αθρόες εκτυπώσεις και διανομές καρτών, νόθοι αντιπρόσωποι, εργοδότες και πλήθος άλλοι παρανόμως εκλεγμένοι «αντιπροσώποι», που επίσημα έχουμε καταγγείλει, παρανόμως χρήζονται εκ των προτέρων «αντιπρόσωποι» του Συνεδρίου, πριν καν αποφασίσει η Οργανωτική Επιτροπή και βεβαίως πριν αποφασίσει το ίδιο το Σώμα των Συνέδρων, καταπατώντας έτσι κάθε συλλογική διαδικασία που προβλέπεται από τον Νόμο, αλλά και το ίδιο το καταστατικό της ΓΣΕΕ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

και με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την ανωτέρω αναφερόμενη παράνομη και αντικαταταστατική στάση σας και συμπεριφορά σας.

Σας ΚΑΛΟΥΜΕ να ανακαλέσετε άμεσα ΟΛΕΣ τις κάρτες Αντιπροσώπων.

Σας ΚΑΛΟΥΜΕ να συγκαλέσετε άμεσα το Διοικητικό Συμβούλιο και την Οργανωτική Επιτροπή, προκειμένου να αποφανθούν για το ζήτημα της νομιμοποίησης των αντιπροσώπων και ακολούθως να συγκροτηθεί άμεσα η Τεχνική Γραμματεία, όπως γίνεται πάντοτε ενόψει των Συνεδρίων, προκειμένου να προχωρήσει νομίμως στην πιστοποίηση της ταυτότητας των Συνέδρων και στην διανομή των καρτών στους αντιπροσώπους που θα έχουν ήδη νομιμοποιηθεί.

Σας ΚΑΛΟΥΜΕ να συμμορφωθείτε ΑΜΕΣΑ με τις υποχρεώσεις σας, όπως απορρέουν από τον Νόμο και το καταστατικό λειτουργίας σας.

Σε αντίθετη περίπτωση σας δηλώνουμε ότι θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των συμφερόντων των χιλιάδων εργαζομένων που εκπροσωπούμε σε όλην την χώρα και την διασφάλιση της νόμιμης διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα και εμπρόθεσμα την παρούσα προς αυτήν προς την οποία απευθύνεται, προς γνώση της και για όλες τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας αυτήν ολόκληρη στην επιδοτήρια έκθεσή του».


Τα νέα μας

 • «Αποχαιρετά» την Έμυ Φάκαρου 01 Μαρτίου 2023

  Η Διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Αττικής και εργαζομένων...

  Περισσότερα...

 • «Δεν θα πληρώσουμε ξανά!» 29 Απριλίου 2020

  Την Τρίτη 28/4, ημέρα που είχε οριστεί από τα ταξικά συνδικάτα σαν...

  Περισσότερα...

 • «ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ» 24 Απριλίου 2020

  H Εταιρεία «ΑΝΑΛΚΟ» θορυβήθηκε από την παρέμβαση του Συνδικάτου μας...

  Περισσότερα...

 • «μεταμνημονιακή εποχή» 21 Απριλίου 2019

  Ιδού η «μεταμνημονιακή εποχή» με την οποία μας παραμυθιάζει η...

  Περισσότερα...

 • «ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ» 18 Απριλίου 2020

  Καλημέρα λοιπόν αναγνώστη και αναγνώστρια. Είμαστε η άλλη φωνή, που...

  Περισσότερα...

© 2024 Σ.Ε.Μ.Α. & Ε.Ν.Β.Ε.. All Rights Reserved. Powered by Metallergatis