• +30 210 4110148 - 4129496
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δίμηνη οικονομική εξόρμηση

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Συνάδελφοι, η Διοίκηση του Συνδικάτου μας προχωράει σε δίμηνη οικονομική εξόρμηση και καλούμε όλους του εργαζόμενους στο κλάδο να ανταποκριθούν να ενισχύσουν μαζικά τη δύναμη εκείνη, που είναι ο οργανωτής της πάλης στο κλάδο του μετάλλου για ανάκτηση των απωλειών για υπογραφή Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς είναι η δύναμη που δίνει ελπίδα και προοπτική για την οργάνωση μαζικών και αποτελεσματικών αγώνων στο μέλλον.

Η διεύρυνση της δράσης του Συνδικάτου στο σύνολό της απαιτεί κάθε μορφής αγωνιστικών κινητοποιήσεων που η καλή οργάνωσή τους χρειάζεται επίσης τα απαραίτητα οικονομικά μέσα.

Δεν υπήρξε μικρός ή μεγάλος αγώνας στο κλάδο που  το Συνδικάτο μας δεν πρωτοστάτησε με όλες του τις δυνάμεις ενάντια στη συνέχιση της αντεργατικής επιδρομής που έχουν εξαπολύσει κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και μεγαλοεργοδοσία.

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ, Δεν είμαστε σαν τους άλλους!

 • Το Συνδικάτο μας ούτε είχε, ούτε έχει άλλους πόρους, πέρα από την συνδρομή και την οικονομική ενίσχυση των μελών του.

            Σε αντίθεση με τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό που "ταΐζονται" με εκατομμύρια ευρώ απ' όλους τους κρατικούς και εργοδοτικούς μηχανισμούς.

 • Με τη δίμηνη οικονομική εξόρμηση που αποφάσισε η Διοίκηση θα δυναμώσει ο αγώναςκατά των πλειοψηφιών που υπηρετούν ξεκάθαρα τις θέσεις της εργοδοσίας. Εξάλλου, στην τελευταία συνεδρίαση της ΠΟΕΜ η πλειοψηφία της ευθυγραμμίστηκε πλήρως με τη θέση της συνδικαλιστικής μαφίας της ΓΣΕΕ ότι οι εργοδότες μπορούν στο εξής να είναι και μέλη της ΓΣΕΕ.
 • Δυνατό Συνδικάτο και οικονομικά σημαίνει ενίσχυση της πάλης για αλλαγή του συσχετισμού στο κλάδο,για ταξικό προσανατολισμό, χτύπημα στη γραμμή του συμβιβασμού και της υποταγής. Η οικονομική του ενίσχυση θα βοηθήσει ακόμα πιο πολύ στην έκφραση της αλληλεγγύης, και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να ξεδιπλώσουμε τον αγώνα πιο οργανωμένοι και από καλύτερες θέσεις.Η οικονομική τακτοποίηση των μελών είναι μέρος της δράσης και όχι μια απλή καταστατική υποχρέωση.

Για όλους αυτούς τους λόγους, η Διοίκηση προχώρησε στη δίμηνη οικονομική εξόρμηση με τη μορφή λαχειοφόρου.Τρεις συνάδελφοι μας θα είναι τυχεροί. Οι δύο θα απολαύσουνδιακοπές και ο τρίτος τυχερός θα κερδίσει το μηχανάκι Suzuki.

 

Ο τυχερός από την κλήρωση της 25 Ιούνη εξασφαλίζει πενθήμερες διακοπές για τρία άτομα σε κάμπινγκ στο Θολό Ηλείας

 

 

Ο τυχερός από την κλήρωση της

2 Ιούλη εξασφαλίζει πενθήμερες διακοπές για τρία άτομα σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Ελιά Λακωνίας

 

Και ο τυχερός της τρίτης κλήρωσης κερδίζει το μηχανάκι UK 110 Addresssuzuki-Motos

 

Κάθε λαχνός αντιστοιχεί σε μία συνδρομή.

 

Συνάδελφοι, αν σε κάποια από τις κληρώσεις υπάρξουν 2 τυχεροί τότε μέσα σε 10 μέρες από την ημέρα της κλήρωσης θα γίνει στα κεντρικά γραφεία του Συνδικάτου κλήρωση μεταξύ των δυο παρουσία δικηγόρου (π.χ. κληρώσει ο λαχνός 12522οι τυχεροί θα είναι δυο και ο λαχνός 2522

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ


Τα νέα μας

 • «Αποχαιρετά» την Έμυ Φάκαρου 01 Μαρτίου 2023

  Η Διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Αττικής και εργαζομένων...

  Περισσότερα...

 • «Δεν θα πληρώσουμε ξανά!» 29 Απριλίου 2020

  Την Τρίτη 28/4, ημέρα που είχε οριστεί από τα ταξικά συνδικάτα σαν...

  Περισσότερα...

 • «ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ» 24 Απριλίου 2020

  H Εταιρεία «ΑΝΑΛΚΟ» θορυβήθηκε από την παρέμβαση του Συνδικάτου μας...

  Περισσότερα...

 • «μεταμνημονιακή εποχή» 21 Απριλίου 2019

  Ιδού η «μεταμνημονιακή εποχή» με την οποία μας παραμυθιάζει η...

  Περισσότερα...

 • «ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ» 18 Απριλίου 2020

  Καλημέρα λοιπόν αναγνώστη και αναγνώστρια. Είμαστε η άλλη φωνή, που...

  Περισσότερα...

© 2024 Σ.Ε.Μ.Α. & Ε.Ν.Β.Ε.. All Rights Reserved. Powered by Metallergatis