• +30 210 4110148 - 4129496
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας καταγγέλλει τη νεοδιοριζόμενη Διοίκηση των Ε.Α.Σ., για την περικοπή του επιδόματος ανθυγιεινής και επικίνδυνης εργασίας.

Καταγγέλλια στα Ε.Α.Σ.

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η Διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας καταγγέλλει τη νεοδιοριζόμενη Διοίκηση των Ε.Α.Σ., για την περικοπή του επιδόματος ανθυγιεινής και επικίνδυνης εργασίας.

Συνάδελφοι,

Μόλις τριών ημερών Διοίκηση και με την πρώτη της απόφαση δείχνει την κατεύθυνσή της. Οι δηλώσεις περί νομιμότητας και διαφάνειας σημαίνουν για τους εργαζόμενους εφαρμογή όλων των αντιλαϊκών νόμων των τελευταίων ετών .

Είναι σε όλους τους συναδέλφους γνωστό ότι η Κυβέρνηση αρνείται ουσιαστική χρηματοδότηση, δεν στηρίζει παραγωγικά τα Ε.Α.Σ., δεν προχωρεί στις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού που απαιτούνται, ενώ την ίδια στιγμή «ματώνει» τον Έλληνα φορολογούμενο εργαζόμενο και άνεργο, για να στηρίζει πλουσιοπάροχα τους Νατοϊκούς εξοπλισμούς .

Η Διοίκηση του Συνδικάτου μας καλεί όλους τους εργαζόμενους των Ε.Α.Σ. να απαντήσουν ΑΜΕΣΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ στην πολυετή κοροϊδία της Κυβέρνησης και όλων των Διοικήσεων, για όλα τα ζητήματα που τους αφορούν .

Χωρίς αυταπάτες και άλλη αναμονή να οργανώσουμε την πάλη με το ταξικό κίνημα, για να σταματήσει η συρρίκνωση και η απαξίωση των Ε.Α.Σ., η πορεία ιδιωτικοποίησης, για να αποτρέψουμε τον κίνδυνο «ξαφνικού θανάτου» των Ε.Α.Σ.

Οι εργαζόμενοι έχουν πλέον πολυετή πείρα, γνωρίζουν ποιες είναι οι συνθήκες Υγιεινής και Ασφάλειας στους χώρους δουλειάς .

ΟΧΙ άλλη ανοχή στην εγκληματική αμέλεια, στη μη εφαρμογή λόγω κόστους των απαραίτητων ενεργειών , ώστε η εργασία των εργαζομένων να παρέχεται σε συνθήκες πλήρους τήρησης των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας .

Άμεση υλοποίηση της Ε.Σ.Σ.Ε. στο σύνολό της , διεκδίκηση άμεσα νέας Σ.Σ.Ε. για το 2019 με ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς . Πλήρη και σταθερή εργασία για όλους, μονιμοποίηση στα Ε.Α.Σ. όλων των εργολαβικών εργαζόμενων σε παραγωγή και φύλαξη .

ΚΑΜΜΙΑ ανοχή στη νέα Διοίκηση των Ε.Α.Σ. που φρόντισε από πολύ νωρίς να δείξει τις διαθέσεις της.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Τα νέα μας

 • «Αποχαιρετά» την Έμυ Φάκαρου 01 Μαρτίου 2023

  Η Διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Αττικής και εργαζομένων...

  Περισσότερα...

 • «Δεν θα πληρώσουμε ξανά!» 29 Απριλίου 2020

  Την Τρίτη 28/4, ημέρα που είχε οριστεί από τα ταξικά συνδικάτα σαν...

  Περισσότερα...

 • «ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ» 24 Απριλίου 2020

  H Εταιρεία «ΑΝΑΛΚΟ» θορυβήθηκε από την παρέμβαση του Συνδικάτου μας...

  Περισσότερα...

 • «μεταμνημονιακή εποχή» 21 Απριλίου 2019

  Ιδού η «μεταμνημονιακή εποχή» με την οποία μας παραμυθιάζει η...

  Περισσότερα...

 • «ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ» 18 Απριλίου 2020

  Καλημέρα λοιπόν αναγνώστη και αναγνώστρια. Είμαστε η άλλη φωνή, που...

  Περισσότερα...

© 2024 Σ.Ε.Μ.Α. & Ε.Ν.Β.Ε.. All Rights Reserved. Powered by Metallergatis