• +30 210 4110148 - 4129496
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρέπει να σας υπενθυμίσουμε γιατί πιθανόν να σας «διαφεύγει» ότι οι εργαζόμενοι έχουν πληρώσει προκαταβολικά μέσα από τις εισφορές τους το δικαίωμα για συμμετοχή στις κατασκηνώσεις.

Παράσταση διαμαρτυρίας

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η Διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας , καταγγέλλει την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην έκδοση της εγκυκλίου για τις παιδικές κατασκηνώσεις.

Α.Π. 59/2019

ΠΡΟΣ : ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΕΦΚΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Είναι απαράδεκτη η στάση της Διοίκησης του Οργανισμού όταν εδώ και ένα μήνα σχεδόν διαβεβαίωνε ότι μέχρι τέλος Μαΐου θα είχε εκδοθεί η εγκύκλιος έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις για την συμμετοχή των παιδιών τους στις κατασκηνώσεις.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα και η καινούργια διαβεβαίωση είναι ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Πρέπει να σας υπενθυμίσουμε γιατί πιθανόν να σας «διαφεύγει» ότι οι εργαζόμενοι έχουν πληρώσει προκαταβολικά μέσα από τις εισφορές τους το δικαίωμα για συμμετοχή στις κατασκηνώσεις.

Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση που παρά τις εξαγγελίες της για άσκηση κοινωνικής πολιτικής, αδιαφορεί για τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων και των οικογενειών τους που αδυνατούν κάτω από αυτές τις συνθήκες που βιώνουν να προσφέρουν στα παιδιά τους τις διακοπές που χρειάζονται.

Στα πλαίσια αυτά αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Συνδικάτου μας θα πραγματοποιήσει αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 και ώρα 2 το μεσημέρι παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Διοίκησης του ΕΦΚΑ απαιτώντας την άμεση έκδοση της εγκυκλίου, χωρίς άλλη καθυστέρηση.


ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Τα νέα μας

 • «Αποχαιρετά» την Έμυ Φάκαρου 01 Μαρτίου 2023

  Η Διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Αττικής και εργαζομένων...

  Περισσότερα...

 • «Δεν θα πληρώσουμε ξανά!» 29 Απριλίου 2020

  Την Τρίτη 28/4, ημέρα που είχε οριστεί από τα ταξικά συνδικάτα σαν...

  Περισσότερα...

 • «ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ» 24 Απριλίου 2020

  H Εταιρεία «ΑΝΑΛΚΟ» θορυβήθηκε από την παρέμβαση του Συνδικάτου μας...

  Περισσότερα...

 • «μεταμνημονιακή εποχή» 21 Απριλίου 2019

  Ιδού η «μεταμνημονιακή εποχή» με την οποία μας παραμυθιάζει η...

  Περισσότερα...

 • «ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ» 18 Απριλίου 2020

  Καλημέρα λοιπόν αναγνώστη και αναγνώστρια. Είμαστε η άλλη φωνή, που...

  Περισσότερα...

© 2024 Σ.Ε.Μ.Α. & Ε.Ν.Β.Ε.. All Rights Reserved. Powered by Metallergatis